Teletronika al meer dan 30 jaar toonaangevend in Nederland en België.
Teletronika B.V.

Nieuws

De planning voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in Zundert is rond, waardoor de werkzaamheden deze maand officieel van start kunnen gaan.

Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemer Spitters maar zal worden uitgevoerd door Teletronika, een lokale speler uit de omgeving van Zundert.

Bij de aanleg wordt onderscheid gemaakt tussen vier gebieden. De graafwerkzaamheden starten deze maand in dorpskern Rijsbergen en omgeving.

In april 2021 zal worden gestart in Klein Zundert en een gedeelte van de dorpskern Zundert , waarna in september 2021 in Wernhout en omgeving de werkzaamheden beginnen.

Vanaf september 2021 wordt ook Achtmaal en omgeving aangesloten op het netwerk.

Op de website staat de actuele planning.

Vrijdag zette Wethouder Rene Lazeroms de eerste schop in de grond, hiermee is TeleZuid officieel gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied Rucphen. Het gaat in totaal om 120 kilometer glasvezel voor de aanleg van ca. 1050 woningen in het buitengebied van Rucphen, Sprundel en Schijf. Het nieuwe glasvezelnetwerk zal de woningen voorzien van super snel internet en televisie met haarscherp beeld.

Het project is begonnen in Sprundel, waar de eerste schouwingen nu gereed zijn. TeleZuid zal rond de jaarwisseling starten met het tweede deel van de schouwingen in Rucphen met aansluitend het derde deel in Schijf. Dit houd in dat alle woningen bezocht worden om te bepalen hoe het netwerk het beste aangelegd kan worden. Het glasvezelnetwerk wordt verder ontworpen aan de teke

ntafel door de netwerk-engineers van TeleZuid.

Wethouder Rene Lazeroms zet de eerste schop in de grond voor de aanleg van Rucphen

De eerste huizen zullen aangesloten worden in maart. Het hele project zal naar verwachting een jaar duren.