Teletronika al meer dan 30 jaar toonaangevend in Nederland en België.
Teletronika B.V.

Project Glas Stichting Nutsscholen Breda

Stichting Nutsscholen Breda heeft in 2013 besloten om alle scholen op glas aan te sluiten volgens het voorstel van School Net Brabant, uitgevoerd door Ziggo. Dit bulletin verslaat de recente gebeurtenissen en kijkt vooruit naar wat komen gaat. Zo kan men volgen hoe het ”PROJECT GLAS” vordert.

Op 26 november rond 15.00 waren alle scholen op de juiste manier verbonden met het datacenter in Eindhoven. Daarmee is de eerste fase van het Project Glas afgerond!
Als eerste bestuur PO in Breda is de Stichting Nutsscholen Breda een hele grote stap vooruit gegaan in ICT innovaties! Onze ICT infrastructuur is werkelijk ”State-of-the-art” te noemen! En daar mogen we best trots op zijn!

Zoals bij ieder project zijn er ook hier wat uitdagingen geweest die overwonnen moesten worden. We hebben vanuit School Net Brabant een aantal zeer goede partners erbij gekregen. Ziggo toont zich zeer flexibel. De aannemers die het  voorbereidende werk voor Ziggo hebben gedaan, zijn zeer klantgericht en hebben voor onze buren de overlast tot een minimum beperkt.

Als het gaat om de civiel technische werkzaamheden, de voorbereidingen in de technische centra van Ziggo, maar zeker ook de netwerkbeheerders van onze ICT Partner VDN ICT, dan hebben we de juiste mensen met de juiste deskundigheid op de juiste plek gehad. Een dergelijk omvangrijk project is met de juiste partners om je heen zeer goed te doen!

En het mooie is dat de kinderen en de leerkrachten in hun dagelijks werk niets of nauwelijks van de omzetting gemerkt hebben.

Maar dat er uitdagingen overwonnen

moesten worden… echt wel.

Een paar voorbeelden: