Teletronika al meer dan 30 jaar toonaangevend in Nederland en België.
Teletronika B.V.

Civiel Technisch Uitvoerder HFC voor regio Brabant

In de rol van uitvoerder werk je samen in een team van uitvoerders onder leiding van de hoofduitvoerder of projectleider.  Je zorgt ervoor  projecten worden uitgevoerd volgens alle geldende kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.  Tevens ben je het aanspreekpunt voor de graafploegen, las- en montageploegen of blaasploegen. Je bent een coachend leidinggevende en neemt met jouw enthousiasme en gedrevenheid het team mee in de dynamiek van onze organisatie.  Je rapporteert dagelijks  aan de hoofduitvoerder en/of projectleider.

Je bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van overeengekomen contracten (bestek, tekeningen, etc.) inclusief de daarbij behorende werkbegroting en het tijdschema. Je bent tevens verantwoordelijk voor het borgen van de veiligheids- en milieu eisen op de werkvloer. Het vertalen van de productie in een productiestaat en de juiste revisiegegevens behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Je communiceert met de bouwteams over technische wijzigingen, planningen en de status van projecten en informeert hierover indien nodig. Het motiveren en stimuleren van medewerkers en onderaannemers behoort tevens tot de verantwoordelijkheden.

Wil je meer weten over deze veelzijdige rol binnen Teletronika? Neem dan contact op met Marielle Innemee. Je kunt ook jouw cv mailen naar minnemee@teletronika.nl. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie.