Teletronika al meer dan 30 jaar toonaangevend in Nederland en België.
Teletronika B.V.

Wie zijn wij?

Teletronika bestaat al ruim 40 jaar en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend, middelgroot bedrijf, welke is opgebouwd uit diverse vestigingen in Nederland en België.

De Teletronika-organisatie heeft haar activiteiten ondergebracht binnen de daarin gespecialiseerde bedrijven:

  • Teletronika BV Nederland

Teletronika is specialist op het gebied van advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van telecommunicatie- infrastructuren.  Onze core business ligt daarbij op glasvezel- en coaxtechniek. Of het nu gaat om een hoogwaardige glasvezel-backbone, retour-geschikte CAI-binneninstallatie of een P2P-verbinding, bij Teletronika bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbare partner.

Teletronika beschikt over jarenlange ervaring en deskundigheid om projecten op basis van turnkey succesvol en kwalitatief hoogwaardig te realiseren. Teletronika werkt voor belangrijke beheerders van ondergrondse en bovengrondse infrastructuren in de energie, telecommunicatie- en kabelbranche.

Teletronika oriënteert zich op de toekomst en is voortdurend bezig haar portfolio uit te breiden en aan te passen aan de wensen van de markt en de opdrachtgevers.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij Teletronika!